Genti de mana din sezonul toamna – iarna

geanta rucsac wadir

genti de mana

Iarna este aproape, iar designerii au propus deja anumite trenduri pentru genti dama – medelin.ro – aceste accesorii atat de iubite de femei.

Acest sezon este caracterizat prin echilibrul proportiilor de la genti mici de marimea unui portofel gen clutch pana la saci si rucsacuri dama – medelin.ro de dimensiuni mari, care fac contrast cu hainele sofisticate si bogat ornamentate ale sezonului rece.

Gentile la moda folosesc forme geometrice jucause si functionale, dar apar in moda si genti de forma rotunda, dreptunghiulara sau piramidala. Varietatea coloristica merge de la nuante de ocru si caramiziu la verde muschi de padure si albastru ca cerul, roz barbie si fucsia. Gentile de mana rotunde reprezinta tendinta dominanta a perioadei toamna iarna, ca un remember al anilor ’60. Stilul retro, cu paiete, accesorizate pretentios, se armonizeaza cu blanurile si paltoanele sofisticate ale sezonului rece.

Gentile de mana de mici dimensiuni revin in tendintele sezonului toamna iarna 2018 – 2019, fiind create in diverse forme, dar de dimensiuni aproape simbolice.

Astfel de genti pot fi purtate in jurul gatului, pe lant sau bretea, adaugand stil tinutei tale atat in timpul zilei cat si seara. Creatorii de moda propun genti mini avand forme gratioase, cu accente urbane, dar nu au lipsit modele extravagante si influentele fanteziste, combinatii de texturi si culori indraznete.

In culori aurii sau argintii, lanturile s-au regasit la multe din gentile de mana la moda pentru sezonul 2018 – 2019, indiferent de forma sau marimea lor. Un stil mereu modern si interesant, geanta cu lant  are ca fundament o istorie bogata al glamourului. Adevarate bijuterii, aceste genti au insotit tinutele elegante de pe podiumurile de prezentare, oferind un look foarte sofisticat.

La polul opus al mini-gentilor, gentile de mana supradimensionate au aparut pe podiumurile modei in aceasta toamna. Genti mari, lejere, genti supradimensionate in contrast cu siluetele elegante si subtiri, se alatura unor genti de mana practice, cu elemente boho, alaturi de practica servieta-rucsac.