Compatibilitatea semnului Fecioara cu celelalte zodii

Zodia Fecioara

Compatibilitatea semnului Fecioara cu celelalte zodii

Fecioara se straduieste intotdeauna pentru o iubire perfecta, in care sufletele, mintile si trupurile se imbina perfect. Ea este intr-o tatonare continua, dar nu isi reduce pretentiile chiar si atunci cand cautarea jumatatii sale este deja intarziata. Aceasta abordare solicitanta poate duce la faptul ca ea sa gaseasca fericirea familiei destul de tarziu si uneori chiar sa ramana singura.

Caracteristicile semnului Fecioara

Chiar si atunci cand Fecioara gaseste o pereche potrivita, inca se indoieste. Ea va urma treptat fiecare pas al potentialului sau partener pentru a se asigura ca el ii satisface idealul suta la suta. Ea va examina fiecare mic lucru din comportamentul si aspectul sau „la microscop”. O astfel de practicitate in relatiile amoroase este datorata elementul sau de pamant, care patroneaza acest semn. Planeta guvernanta, Mercur, ii ofera trasaturile romantismului. In ceea ce priveste problemele inimii, Fecioara se supune impulsurilor inimii si mintii in acelasi timp, ceea ce este rar intalnit printre reprezentantii altor semne. Destul de des, vocea ratiunii o depaseste pe cea sentimentala. Fecioara doreste pozitii inalte, bogatia si perspectivele fiind merite indubitabile ale solicitantului mainii si inimii sale. In parteneriatul sau, pentru ea nu exista o separare intre „al meu” si „al tau”. Fecioara crede in dragostea pentru o viata, iar juramintele de loialitate fata de viitorul sau sot sunt absolut sincere. Prabusirea sperantei in dragoste este distructiva pentru ea.

Semnele cu care Fecioara este compatibila

Daca Fecioara doreste sa obtina o compatibilitate favorabila, astrele o sfatuiesc sa aleaga unul dintre semnele elementului apa, respectiv Pesti, Rac sau Scorpion. In acest caz, sansele unui cuplu de succes vor fi maximizate. O alianta cu Pestii va ajuta Fecioara sa se indeparteze de o perspectiva prea critica asupra vietii. Ea are ocazia sa-si extinda constiinta si sa vada ca lumea imperfecta este frumoasa, indiferent de situatie. Fecioara se bazeaza pe lucruri analitice, iar Pestii pe creativitate. Daca veti combina aceste doua calitati, puteti reusi atat in ​​domeniile personale, cat si in cele de afaceri. Scorpionul si Fecioara se completeaza perfect. Punctele forte ale Fecioarei – bunul simt si practicitatea ei, Scorpionul foloseste o abordare intuitiva si emotionala. In timp ce Fecioara perfectionista este preocupata de nuantele marunte ale relatiei, Scorpionul, ca o stanca puternica, percepe constant toate problemele. Deoarece calitatile lor se imbina armonios intre ele, aceste doua semne au potentialul de a deveni un cuplu fericit. Cheia de aur care deschide usile bunastarii familiei dintre Fecioara si Rac este dorinta lor comuna de securitate. Intr-un astfel de partener, Fecioara va gasi un obiect demn de protectie, iar Racul, in loc de ape nesigure, va gasi pamant solid sub picioarele sale. Aceasta este o relatie puternica care se bazeaza pe onestitate, incredere, daruire si ingrijire infinita de ambele parti.