Munca la domiciliu – cum sa obtineti un post de evaluator la Google

Munca la domiciliu poate consta in a face evaluari pentru Google.

Munca la domiciliu - cum sa obtineti un post de evaluator la Google

Gigantul Google nu angajeaza evaluatori direct, ci ii formeaza prin intermediul companiilor de outsourcing.

Cele mai importante companii de outsourcing

Lion Bridge. Posturile vacante ale acestei companii pot fi gasite pe siteul cu acelasi nume. Selectati tara de interes de pe harta. Se va deschide o lista de locuri de munca la domiciliu vacante pentru tara respectiva.

Appen. Posturile vacante ale acestei companii pot fi gasit, de asemenea pe siteul purtand aceeasi denumire.

Pe Internet, este recomandat sa alegeti doar o singura companie care recruteaza evaluatori pentru Google si sa va prezentati CV-ul acolo.

Pentru a face acest lucru, accesati siteul companiei, de exemplu, pe Lyon Bridge sau Appen si gasiti un loc de munca de evaluator acolo Uneori nu exista locuri de munca vacante. Apoi, trebuie sa asteptati sau sa cautati un loc de munca activ intr-o alta companie cu care Google coopereaza.

Daca gasiti un post de evaluator, trimiteti o solicitare pentru aceasta. Pentru aceasta, trebuie sa completati un formular si sa va atasati CV-ul la acesta. Uneori, necesita atasarea scanarilor de documente despre educatia dvs. Este necesar sa completati formularul foarte atent si fara erori . Este deosebit de important sa preveniti greselile numelui si prenumelui – altfel nu veti putea primi banii rezultati in urma activitatii dvs. Este imposibil de specificat date nevalide: acestea pot respinge cererea din start sau chiar mai tarziu, in cazul in care o frauda este dezvaluita. De asemenea, nu se recomanda sa accesati siteurile web ale angajatorilor prin VPN. Este important ca IP-ul dvs. sa fie cel corect.

Instructiunile trebuie studiate atent

De obicei, in termen de 5 zile veti primi un raspuns la cererea trimisa, dar acesta poate aparea si mai tarziu. Daca totul este bine, veti fi invitat sa faceti testul. Pentru a trece testul, va trebui sa studiati instructiunile pentru evaluatori in limba engleza. Instructiunile sunt destul de stufoase – aproximativ 150 de pagini. Trebuie sa le cititi cu mare atentie.

Pentru a trece testul, aveti o saptamana . Avand in vedere necesitatea de a citi instructiunile, nu este mult timp. Testul consta dintr-o parte teoretica si una practica.

Dupa testarea si trecerea examenului, veti avea acces la sistemul unde finalizati sarcinile. In primele zile si saptamani, numarul de sarcini poate fi redus. Daca faceti fata cu succes, numarul sarcinilor si frecventa lor vor creste. Sarcinile trebuie efectuate cu atentie si in conformitate cu instructiunile primite.