Renault ofera pana la 10.000 de euro nemtilor care isi inlocuiesc vechile masini diesel

vouchere renault diesel

reducere 10000 euro reanult diesel

Francezii de la Renault contraataca dupa ce producatorii germani au ales in ultima vreme sa ofere diverse bonusuri clientilor care renunta la masinile diesel vechi.

Mai multi producatori germani au ales sa ofere bonusuri locuitorilor din Germania care isi schimba masinile vechi diesel, dupa ce au incheiat un acord cu autoritatile locale.

Volkswagen este unul dintre producatorii care ofera pana la 8.000 de euro nemtilor care renunta la masinile cu motoare diesel sub norma de poluare Euro 4. Producatorul francez, Renault incearca sa atraga clientii germani de partea sa, venind cu bonusuri de pana la 10.000 in favoarea alegerii unui model marca Renault.

Astfel, Renault se alatura noului program de reinnoire a parcului auto pentru germani. Producatorul accepta in program inclusiv masini care se incadreaza in norma de poluare Euro 5. Bonusul maxim acordat in cadrul acestui program este de 10.000 de euro pentru clientii care aleg unul dintre noile modele Talismn, Espace sau Koleos.

Pentru modelele Megane, Scenic si Kadjar, Renault ofera o reducere de 5.000 de euro. Clientii care vor opta pentru modelul Captur pot beneficia de un bonus de 4.000 de euro. Modelele Clio si Twingo sunt compensate cu bonusuri de 3.000 de euro, respectiv 2.000 de euro, in cadrul acestui program.

Se pare ca in cadrul acestui program din Germania se vor alatura si alti constructori. Printre primele companii care au oferte similare se numara Audi, cu un bonus potential de pana la 10.000 de euro si Seat, cu o promotie de pana la 8.000 de euro, in functie de modelul ales. In urmatoarea perioada foarte multi germani vor alege sa isi schimbe masinile pe diesel, mai ales ca urmeaza o perioada in care acest tip de motoare ar putea fi interzis in mai multe tari, asa cum s-a intamplat deja in anumite orase din Spania, printre care se numara si Madrid.