Pro si contra utilizarii serviciului rent a car Otopeni

Rent a car Otopeni

Servicii rent a car in Otopeni

Absenta unei masini personale poate insemna o problema serioasa, indiferent daca trebuie sa intalniti parteneri de afaceri, clienti, rude sau prieteni la aeroportul Otopeni sau doar doriti, pur si simplu, sa petreceti ziua calatorind. In acest sens, transportul public nu va ajuta prea mult din cauza aglomeratiei, un taxi devine prea scump daca se strang prea multi kilometri, deci un serviciu rent a car este cea mai buna solutie in astfel de situatii.

Argumente pro rent a car Otopeni

Apelarea la o firma de rent a car din Otopeni este asociata cu o serie de avantaje importante.

  1. Abilitatea de a alege un automobil avand marca si clasa potrivita dorinței dvs. De exemplu, pentru diverse calatorii in interiorul sau in jurul orasului sunt potrivite modele mai accesibile si mai simple din clasa compact, cum ar fi Ford Fiesta, Suzuki Alto sau Peugeot 207; pentru calatoriile de afaceri s-ar potrivi modelele Opel Insignia, Citroen C5 sau Audi A6 din clasa station-wagon, iar pentru intalnirea cu oaspeti de rang inalt, cel din clasa de lux, Mercedes ML350. Daca intentionati sa faceti o escapada in afara orasului, atunci cea mai buna alegere va fi un SUV, cum ar fi Nissan Qashqai sau VW Touareg.
  2. Nu este nevoie de o intretinere speciala a masinii, beneficiarul trebuie sa aiba deplina incredere in functionalitatea sa, in gradul sau ridicat de fiabilitate si siguranta sa incontestabila.
  3. Mobilitatea ridicata in orice situatie, capacitatea de a inlocui rapid o masina personala deteriorata din varii motive.
  4. Serviciul de rezervare on-line face posibila comanda de la distanta a masinii dorite pentru data in care se aterizeaza la aeroportul Otopeni, fara ca beneficiarul sa fie distras ulterior de la alte chestiuni importante.

In ciuda faptului ca, la prima vedere, apelarea la un serviciu de rent a car in Otopeni poate parea relativ scump, inchirierea unui automobil pentru o anumita ocazie este mult mai profitabila decat posesia ei pe tot parcursul anului, cumuland aici plata taxelor, asigurarilor si intretinerii acesteia, precum si plata unui loc de parcare.

Argumente contra inchiriere auto

Nu exista dezavantaje neobisnuite ale serviciului rent a car Otopeni fata de companiile concurente, toate avand acelasi obiect de lucru, iar profesionistii firmei se straduiesc de la o zi la alta pentru a le elimina sau macar a le atenua.

Dintre aceste dezavantaje, mentionam costurile suplimentare pentru clientii cu varsta sub 25 de ani, datorita experientei reduse pe care o au ca si conducator auto. De asemenea, se vor percepe taxe suplimentare pentru masinile inchiriate de la sediul companiei care au fost lasate de beneficiar in alta localitate. Costurile suplimentare pot fi si mai mari in cazul in care masina inchiriata va iesi din tara.

In plus, se vor aplica penalizari ajungand pana la retinerea garantiei beneficiarilor care returneaza automobilul in conditii mizere sau cu diverse daune. De aceea, beneficiarul serviciului de inchirieri auto Otopeni va trebui sa studieze cu atentie contractul dintre cele doua parti, prestator si beneficiar, inainte de a-l semna.

In fapt, prestatorul are toate motivele sa-si primeasca masina inchiriata in aceeasi stare in care a predat-o, moment esential pentru o eventuala reapelare pe viitor a serviciului de rent a car de catre acelasi beneficiar, pe sistemul win-win, in care fiecare dintre cele doua parti au fost pe deplin multumite.