Avantajele folosirii pilei electrice pentru calcaie

Ingrijirea pielii picioarelor este o chestiune pe cat de simpla, pe atat de igienica. Orice persoana o poate realiza, mai ales ca astazi exista o multime de mijloace si metode in acest sens. De exemplu, fiecare persoana isi poate permite in ziua de azi sa-si cumpere o pila electrica pentru calcaie, deoarece costul unui astfel de dispozitiv nu este prea mare, iar efectul este uimitor. Pentru a usura procesul de ingrijire a picioarelor si a scapa rapid de pielea aspra de pe calcaie, puteti achizitiona un dispozitiv special, adica o pila electrica pentru curatarea calcaielor.

Pila electrica va economiseste banii cheltuiti la salonul de pedichiura

Tratamentul pielii intarite cu un astfel de dispozitiv nu este dificil, iar efectul este obtinut rapid si, cel mai important, aceasta procedura este placuta si nedureroasa, desi uneori poate gadila. Inainte de a utiliza pila electrica, va puteti curata usor calcaiele cu o perie obisnuita de pedichiura, pentru a indeparta particulele de piele desprinse.

Pila electrica utilizata acasa ajuta la indepartarea rapida a calusurilor. Un astfel de dispozitiv este complet sigur si nu raneste niciodata pielea. Efectul curatarii cu pila electrica este excelent. Pielea picioarelor devine neteda si moale, exact ca dupa curatarea profesionista, efectuata pe bani buni in saloanele de pedichiura.

Aceste dispozitive au mai multe lame rotunde ce curata in siguranta calcaiele, fara a deteriora pielea delicata. Inainte de a folosi pila electrica, trebuie sa faceti o baie calda pentru picioare, apoi sa curatati usor pielea cu acest dispozitiv. O astfel de metoda indeparteaza in mod eficient bataturile si calusurile. Pila electrica poate fi utilizata pentru a indeparta o cantitate mica de piele intarita sau, in cazuri avansate, cand exista mai multa piele moarta sau calusuri. In acest din urma caz, procedura trebuie sa se desfasoare in mai multe sesiuni.

Pila electrica pentru calcaie – un fel de urmas al aparatului electric de ras

Pila electrica este un dispozitiv multifunctional ce este insotit de mai multe atasamente destinate indepartarii calusurilor, curatarii calcaielor si refacerii pielii. De regula, aceste pile electrice sunt compacte, ceea ce va permite sa le luati cu dvs. in calatorii. In trecut, multe persoane foloseau un aparat de ras obisnuit pentru a indeparta bataturile. Eficacitatea acestei proceduri este destul de mare dar, in acelasi timp, riscul de ranire este, de asemenea, foarte ridicat. Majoritatea pilelor electrice au doua setari de viteza. Prima viteza (cea mai mica) este utilizata atunci cand nu exista probleme serioase si trebuie doar sa curatati in mod regulat picioarele de pielea moarta. A doua viteza efectueaza o curatare mai profunda. Este indicat sa o folositi pentru curatarea calcaielor unde pielea intarita este mai groasa.

De-a lungul timpului s-a dovedit ca aparatul de ras are un succesor de nadejde: pila electrica pentru calcaie. Dispozitivul consta dintr-un maner usor de tinut in mana, in care sunt instalate bateriile, precum si o rola rotativa cu mai multe lame. Din pacate, aceasta procedura nu este potrivita pentru toata lumea. Deci, daca aveti crapaturi mari sau rani pe talpi, mai bine refuzati o pila electrica si consultati medicul. Dispozitivul este, de asemenea, contraindicat pentru cei ce sufera de diabet zaharat.

In zilele noastre, exista numeroase metode pentru curatarea calcaielor si ingrijirea pielii picioarelor. Totusi, cel mai convenabil este sa folositi acasa pila electrica pentru calcaie de la EDINO, fapt ce este recomandat persoanelor care, din diverse motive, nu isi pot face pedichiura la salon. Pentru a va mentine pielea picioarelor moale si catifelata, curatati-o in mod regulat cu pila electrica si aplicati apoi creme nutritive. Cu o ingrijire regulata a picioarelor, nu veti avea nevoie niciodata de o curatare profunda.